ayanna

Alla inlägg under juni 2010

Av Madeleine Gustavsson - 6 juni 2010 13:45

    Min första egenhändigt gjorda film     


Ja jag vet att den kanske inte är den bästa men jag ville visa folk hur mitt liv ser ut. Detta även fast det inte alltid är det roligaste. Heheh.


Igår så hade jag en helt okej dag, trots det faktum att jag hade bränt mig nåt så enormt på axlarna och ryggen. Hade förmodligen också solfrossa, vilket bidrog till att jag mådde som jag mådde. Frös som bara den och var trött som jag vet inte vad. Suck. Men det gick över framåt kvällen. Spenderade kvällen tillsammans med familjen. Vi grillade och hade det väldigt trevligt.


Igår var också en väldigt magisk dag. Jag renade altaret, kraftladdade mitt trollspö och spådde mig själv. Korten berättade väldigt mycket och jag vet numera hur framtiden kommer att se ut om jag fortsätter som jag gör nu. Ingenting illa kommer att hända mig om jag säger så. Min framtid ser ganska så ljus ut om man säger så, vilket tröstar mig ganska så  mycket.


Reningen av altaret och kraftladdandet av trollspöet gick riktigt riktigt bra. Är hur nöjd som helst.  Ja ska nu ut och hämta mitt trollspö, sno in det i det vita tyget och sen knyta ihop det :)


Av Madeleine Gustavsson - 4 juni 2010 18:38

Nu under senare tiden så har jag verkligen börjat att älska naturen mer och mer. Nu vill jag knappt ens sitta inne längre. Känner mig nästan instängd inne. Vet inte varför det är så, men det känns som om jag håller på och bli mer och mer naturmänniska. Kommer väl att sluta med att jag flytta ut i skogen tillsammans med sambon och katten. Vi har faktiskt diskuterat det men insåg sen att vi inte har pengar till det, vilket för mig är riktigt synd.

 

Förut brukade jag hata getingar, insekter och andra småkryp men nu kan ja verkligen inte låta bli att fashineras av dem och hur sofistikerade det verkligen är. Ja menar de vet verkligen vad dem gör. Bara det att jag nu fashineras över getingarna tyder på att jag har genomgått en enorm förändring. Förut kunde ja inte ens vara i samma rum som en geting utan att skrika som en vild markatta och fäkta vildt med armarna för att bli av med den lilla illbatingen.

 

Så nu njuter jag av varje minut som jag få vara ute. Både igår och idag så var jag ute i flera timmar vilket har resulterat i en lätt solbränna på axlarna. Men men, det är väl sånt som man få leva med. Bilder kommer under kvällen.

 

 

Igårkväll så genomförde jag en enorm rening av mitt hem. Började med att tända ett stor vitt ljus som jag gick igenom hela lägenheten med, sen så satte jag det i vardagsrummet, tände rökelse (vit salvia), förberedde vad jag skulle säga, gick runt med rökelsen medan jag mässade ramsan jag gjorde och avslutade sen med att smörja in dörrhandtagen och fönsterbläcken med rosen/saltvatten. Allt gick mycket bättre än vad jag väntade mig att det skulle göra. Hemmet mitt känns mycket lättare nu på nåt sätt och jag känner mig lättare med. Känns som om jag lyckades men man vet ju inte än eftersom andarna kan komma tillbaka förr eller senare.

Av Madeleine Gustavsson - 3 juni 2010 21:21

Man kan verkligen säga att jag har haft världens underbaraste dag. Ingenting kändes fel eller upp och ner idag vilket var förvånansvärt för min del. Kolla bara in ljudklippet och njut av fåglarna som sjunger.


Klarade av reningen av hemmet men jag skriver mer om den i morgon eftersom den tog så sjuhelsikes mycket på min krafter. Ja varna er innan ni ska sätta igång med att rena hemmet från onda andar och annat så se till och ha ladda upp batterierna innan, för jag lovar det ta verkligen på krafterna.





Av Madeleine Gustavsson - 3 juni 2010 13:27

 Idag så ska jag ut i naturen och plocka två bukettter, en till mitt altare och en till som vi kan ha på bordet. Älska blommor så det ska bli riktigt riktigt mysigt. Ska ta på mig mina skjorts, ta med mig lite fika och gå ut en runda. Vill verkligen inte sitta inne när det är så fint väder ute. Ta en runda förbi kupan för och se om dem har någon liten korg som jag kan köpa och ha blommorna i. Bli en runda upp på skällby men också förbi dommarringarna och järnåldersgravarna och befinner sig inte särskilt långt härifrån. Tänkte att jag kunde ta min fika där om inte brukshundsklubben har sina lektioner där idag. Har dem inte sina lektioner där så sätter jag mig nog där och läser lite. Eller om djuren inte är ute i hagarna så kanske jag sätter mig under den stora eken som inte är särskilt långt därifrån. Vi får se, men jag lovar, jag ska ta en massa bilder. Tar nog med mig kameran så att bilderna inte blir så suddiga.


Sen när jag kommer hem så ska jag börja rena lägenheten. Ska börja med att    plocka i ordning på alla de saker som ligger och skräpa överallt (det stora pluset  är att det blir lite av en överraskning för sambon också.. dvs om inte han läser det här). Sen kommer jag att öppna alla fönster, röka ut all negativitet och negativa andar och sen gnida in fönsterbläcken och dörrhandtagen med rosenvatten. Hoppas verkligen att det funkar, för det skulle verkligen vara skönt om jag kunde bli av med all negativitet här inne.  

Presentation

Tidigare år

English

Fråga mig

15 besvarade frågor

Gästbok

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vilken religion anser du att du tillhör?
 Ingen, är ateist
 Är inte riktigt säker
 Min egen
 Wicca
 Buddhism
 Hinduism
 Kristendom
 Islam
 Judendomen
 Nyhedendomen
 Shintoismen
 Gnosticism
 Min tro står inte med här

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3 4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards