ayanna

Alla inlägg den 21 maj 2011

Av Madeleine Gustavsson - 21 maj 2011 14:39

Först och främst så vill jag bara säga att jag är väldigt ledsen att jag inte har skrivit på ett par dagar nu. Jag har varken haft energin eller orken till o göra det. Kanske låter taskigt men jag har haft fullt upp med att ta hand om mig själv. Har sammanlagt gått ner över 6 kilo sen jag startade, vilket känns totalt underbart. Känner mig redan lättare :)


Men samtidigt som jag har jobbat med å bli av med många överviktiga kilon så har

 jag också märkt av att jag har lättare att kommunicera med det gudomliga. Detta tror jag beror att jag inte längre ha varken socker eller en himla massa tungmetaller i kroppen längre. Jag tex börjat att se min egna aura. Den är kungsblå. När jag kollade upp vad det betyder så fick jag svaret att jag är ganska så lugn och har en bra kommunikation med det gudomliga.


 Den här beskrivningen stämmer också ganska så bra in på mig, tycker jag :) Det enda som inte riktigt stämmer är att jag enligt bilden ska kunna relatera till andra och hur de känner. Jag kan göra det men jag tycker det är så sjukt svårt ibland. Speciellt när jag själv är deppig och inte vet vad jag själv känner.     


Ber om ursäkt att jag är väldigt självcentrerad just nu men jag känner att jag verkligen måste ta hand om mig själv just nu. Xtravaganzan är som en slags detoz kur för min del :) 

Presentation

Tidigare år

English

Fråga mig

15 besvarade frågor

Gästbok

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vilken religion anser du att du tillhör?
 Ingen, är ateist
 Är inte riktigt säker
 Min egen
 Wicca
 Buddhism
 Hinduism
 Kristendom
 Islam
 Judendomen
 Nyhedendomen
 Shintoismen
 Gnosticism
 Min tro står inte med här

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards