ayanna

Alla inlägg den 8 maj 2010

Av Madeleine Gustavsson - 8 maj 2010 15:56

trots det dåliga vädret så har jag haft en riktigt riktigt mysig dag. Dagen började med att jag tog bussen intill stan för att träna Body Balance. Det var underbart men tiden gick alldeles för fort, den rann bara iväg. Fast det gör den ju så fort man har det mysigt och trevligt.


Sen så bar det av emot solariet och bastun. Där spenderade jag en hel del tid, avslappnandes och funderade på en hel del saker. Kom dock inte fram till så mycket eftersom man blev så himla trött efter passet. Så nu, när jag sitter här hemma, så är jag så trött så jag håller på och somna. Fundera på att skriva färdigt här och sen lägga mig framför tv:en och njuta av ett avsnitt Simon och Tomas. Sen så blir det nog Avatar en stund   


Kommentar till Mått underligt hela dagen!!
Hejsan!
Hittade just din blogg, och jag kommer fortsätta följa den.
Ser att du håller på med teorier som wicca, är det samma som häxa?
Själv är jag intresserad av allt som rör new age.

Mitt Svar:

Tack för din kommentar och för att du har bestämt dig för att följa min blogg    Alltid roligt med nya läsare. Kommentera gärna och var inte rädd för att ställa frågor. Tycker om att svara, om jag kan annars brukar jag rekommendera andra som kan svara bättre. Wicca är inte samma som häxa. Man kan vara häxa utan att vara wiccan och man kan även vara wiccan utan att vara häxa. Förstår du vad jag menar? Skillnaden mellan att vara enbart wiccan och enbart häxa är att wiccanen (om hon inte är en häxa) utövar sig av olika metoder för att komma i kontakt med de gudomar som hon tro på medan häxan använder sig av bland annat elementen för att bland annat åstadkomma en förändring till det personen har som mål. Vanligast är dock att man faktiskt är både wicca och häxa. Förstår du vad jag menar?

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Tidigare år

English

Fråga mig

15 besvarade frågor

Gästbok

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vilken religion anser du att du tillhör?
 Ingen, är ateist
 Är inte riktigt säker
 Min egen
 Wicca
 Buddhism
 Hinduism
 Kristendom
 Islam
 Judendomen
 Nyhedendomen
 Shintoismen
 Gnosticism
 Min tro står inte med här

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards