ayanna

Alla inlägg den 9 maj 2010

Av Madeleine Gustavsson - 9 maj 2010 20:20

Jag sitter här hemma och är svinit trött efter träningen och en bit god mat när man kom hem. Idag så har jag tränat Virya Yoga och Body Pump, så nu är man lagom mör i kroppen. Har ont  överallt känns det som, men det är ingen obehaglig smärta utan en mer behaglig sådan eftersom man vet att man har gjort någonting   . Fast det märks att jag har blivit av med en hel del styrka och smidighet under de månader som jag inte har tränat på fitness. Ledsen nautilus men Fitness är mycket bättre både vad det gäller utbudet och instruktörerna.


Yogan var det mest underbaraste som jag har kört på riktigt riktigt länge trots det att jag svettades som ja vet inte vad och var smidig som ett kylskåp. Direkt när man klev in i yogasalen så var det som att man klev in i en annan värld, en värld där bara man själv och lugnet fanns. Inget distraherande ljud, inga andra individer (jo jag vet det var många där men när man väl kör så tänker man inte på någon annan än på sig själv och vad instruktören säger), dämpad musik och sist men absolut inte allra minst inga distraherande tankar om ditten och datten. Det var bara som om man stängde av sig själv och bara var i nuet och stunden. Vilket för mig är som en drog eftersom jag behöver det trots att jag meditera så fort jag hinner och kan.


När jag mediterade under avslappningen på yogan idag, så var det som om jag bara stängde av huvudet och inte tänkte alls på 10 minuter. Det är skönt och absolut någonting som jag rekommendera till folk! Det enda som jag inte riktigt tyckte om var att det inte var någon ledd meditation utan man fick meditera själv, vilket jag inte är så bra på än så länge. Men men övning ger färdighet som det så fint heter   .


Body pumpen var dock av ett helt annat slag, full fart från början till slut. Mycket stånkande och stönande var det och svetten rann som vattendroppar längs med ryggen. Som vanligt så var det axellåten som var den tyngsta och jobbigaste. Men men är man svag i axlarna så är man.  

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Tidigare år

English

Fråga mig

15 besvarade frågor

Gästbok

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vilken religion anser du att du tillhör?
 Ingen, är ateist
 Är inte riktigt säker
 Min egen
 Wicca
 Buddhism
 Hinduism
 Kristendom
 Islam
 Judendomen
 Nyhedendomen
 Shintoismen
 Gnosticism
 Min tro står inte med här

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards