ayanna

Alla inlägg den 31 maj 2010

Av Madeleine Gustavsson - 31 maj 2010 21:25

En person som är född 15/6 - 1985 kl. 3:5 är Oxen i månen.

  

Om Oxen

Oxen är jordnära och hemmet är oxens borg. Den kan gott sägas att oxen är det mest typiska jordtecknet. Oxen älskar allt som är vackert och njutningsfullt såsom god mat och dryck, konst och musik, blommor, dofter, erotik, komfort och skönhet i alla dess former. De lägger stor vikt vid det materiell och vårdar ömt sina vackra saker, gärna i hemmets trygga vrå.

Oxar är praktiska, realistiska, lugna och metodiska, De arbetar hårt och med stor uthållighet. De är principfasta, envisa, stabila och självmedvetna men vill inte gärna ta några risker utan är i regel nöjd som det är. Humöret är lugnt och välbalanserat förutsatt att Oxen inte blir tillräckligt retad förståss. Då kan de bli riktigt arga och de är dessutom ganska långsinta så det tar tid innan de glömmer en oförätt. I grund och botten är dock Oxen tolerant och pålitlig och de försöker alltid att se de goda sidorna hos sina vänner.

Oxar älskar att koppla av i en behaglig miljö men har nästan alltid en speciell närhet och längtan till allt som har med naturen att göra– sådd, skörd och trädgårdsarbete, även om de bor mitt i en stad.

Med sin känsliga, jordnära personlighet är Oxarna ofta estetsikt lagda och kreativa. Den älskande Oxen är trogen sin partner och är beskyddande och ömsint om än något svartsjuk. De ogillar förändringar, speciellt sådana som är påtvingade, och de kan vara ganska konservativa och moralistiska.

Lämpliga yrkesval: Allt som har med naturen eller konstnärlighet att göra, ex Musiker, arkitekt, konsthandlare, blomsterhandlare, jordbrukare, eller egen företagare

Känsligaste kroppsdel: Halsen.

Oxens bra egenskaper

Tillgiven och lugn
Skicklig i affärer
Tålmodig och pålitlig
Är sensuell och sexig
Varmhjärtad
Ställer alltid upp
Generös

Oxens mindre bra egenskaper

Maktälskande
Är svartsjuk och vill äga sin partner
Kan vara en tråkmåns
Envis och orubblig i åsikter
Njutningslysten och girig
Lättjefull och bekväm
Kan bli fruktansvärt arg

Många är medvetna om sitt soltecken men dessvärre så är det få som är medvetna om sitt måntecken. Mitt kan du se ovan. De som jag har markerat med fetstil är dem egenskaper som stämmer in på mig. I soltecken så är jag tvilling. Har hört att kombinationen tvilling oxe ska vara ganska så farlig men ja vet inte riktigt. Vad säger ni?
vill ni ta reda på ert måntecken så kan ni gå in på www.astroguide.se tänk bara på att ni måste veta vilket klockslag ni föddes också.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Tidigare år

English

Fråga mig

15 besvarade frågor

Gästbok

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vilken religion anser du att du tillhör?
 Ingen, är ateist
 Är inte riktigt säker
 Min egen
 Wicca
 Buddhism
 Hinduism
 Kristendom
 Islam
 Judendomen
 Nyhedendomen
 Shintoismen
 Gnosticism
 Min tro står inte med här

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards