ayanna

Alla inlägg den 25 maj 2010

Av Madeleine Gustavsson - 25 maj 2010 22:41

  

 

Jag vill börja med att skriva ett litet förord så att ni förstår vem kvinnan på bilden symbolisera. Ni som har sett björnbröder vet att det är Tanana, men för mig är hon någon helt annan. För mig är hon den shamanska kvinnan som i andlig form har bestämt sig för att följa mig genom livets alla lektioner. Jag respektera henne lika mycket som jag respektera mina skyddsgudinnor, eftersom de alla kan lära mig lika mycket. Det var hon som fick mig att börja med chanting (mässa) när jag utför magi. Jag känner inte av henne varje dag men ibland kommer hon på besök och lämna efter sig kloka tankar. Hon kan komma genom en vän, genom tankar eller genom vanliga handlingar. Eller så besöker hon mig när jag meditera. Vet inte hur många gånger som hon har varit med o gett mig en fjäder som present. Vet dock inte vad fjädern symbolisera och jag har inte heller listat ut vad hon heter. Men det kommer väl när hon känner att jag är redo. Jag vill dela med mig av det som hon har förmedlat till mig så att ni alla kan ta del av det.


Ord från insidan. 

Ni moderna människor ser världen som ett materiellt ting som man kan slita ut och sen slänga. Men det är så mycket mer än så. Allting är inte som det ser ut och vara och inom varje skapelse finns det skönhet. Ingenting är fult och allting är lika värdefullt oavsett färg, form och utförande. Jag vet att en del av er ser er som mindre värda, men det är ni inte. Ni är alla värda lika mycket i livets stora hjul och bland gudarna. Gudarna älskar er precis som om ni vore deras egna söner, döttrar, mödrar, fäder och familj. Ni är alla en del av länken som håller allt samman och är en del svag så bryts den. Så se till att ge varandra den styrka och kärlek som varje individ, skapelse och väsen förtjänar. Förstör inte det hem som gavs till oss av gudarna i tidens begynnelse, vörda och respektera det i stället. Ni har bara ett.


Var inte rädda för det som komma skall och ej heller det som har varit. Lev i nuet. Njut av nuet och lyssna alltid på vad din inre röst talar om för dig. Det är den som är din guide som du alltid kan lita på. Om det inte känns rätt så ska du inte göra det.


Bry dig inte om vad andra tycker, huvudsaken är att du själv mår bra. För om du inte må bra hur ska du då kunna hjälpa andra?


Var inte rädd för döden. Den är endast en dörr till en annan värld. En värld där du får chansen att vila och leva i harmoni med dig själv, andra och världen runt omkring. Det är också en värld där dina älskade och förfäder väntar på att tillsammans med gudarna få ta emot dig och fröjdas.


Ta vara på dina nära och kära och se till att lev det liv som du blev tilldelad. Det är meningen att du ska lära dig någonting av det. Ser det som en lektion.


Nu ska jag lämna er och låta er fundera. Men var medvetna om att ni aldrig är ensamma. Det finns alltid en vän som ni kan luta er emot.


Väl mött och blessed be. Må gudarna beskydda er och ge er den glädje som ni så väl förtjäna.


Jaget i det här fallet är hon. När jag började skriva så kände jag av henne så jag lät henne träda in och skriva ner det som för henne var det viktiga. Mer lär komma sen. Hoppas jag i alla fall. Var en härlig känsla av att ha henne på besök. Känner att hon har lärt mig en hel del också. Är nästan gråtfärdig om jag ska vara ärlig för det här är första gången som hon verkligen har kontaktat mig rakt på. Annars bruka hon bara ge mig hintar om saker och ting.

Av Madeleine Gustavsson - 25 maj 2010 21:30


   ååååhhh  vad jag längtar tills dess.. jag och J är i full gång att planera den just nu... känns underbart att man ska fira den tillsammans med någon. Hon ska fixa fruktsallad och jag ska fixa lättmjöd.

 

Vad det ser ut som nu så ska vi ner till stensö, käka fruktsallad, dricka lite mjöd och sen meditera över sommaren. Det är så jag har uppfattat det. Jag fundera på att fixa en egen midsommarkrans också.. ingen midsommar/Litha utan en krans på huvudet. Hehe.

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Tidigare år

English

Fråga mig

15 besvarade frågor

Gästbok

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vilken religion anser du att du tillhör?
 Ingen, är ateist
 Är inte riktigt säker
 Min egen
 Wicca
 Buddhism
 Hinduism
 Kristendom
 Islam
 Judendomen
 Nyhedendomen
 Shintoismen
 Gnosticism
 Min tro står inte med här

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8 9
10 11 12
13
14 15 16
17 18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<<
Maj 2010 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards