ayanna

Alla inlägg den 25 februari 2011

Av Madeleine Gustavsson - 25 februari 2011 23:11

Här kommer äntligen det inlägg som jag lovade angående andliga guider. Jag vet inte så mycket rent teoretiskt men jag skriver utefter mina egna erfarenheter. 


Var det gäller de andliga guiderna så kan de komma i olika former och versioner och en del av dem kan välja att komma i olika former varje gång. Hur känner man då igen dem? Jo på sättet de talar till en och vilken känsla de sänder ut till en. Möts man av en känsla av kärlek och ett oänderligt tålamod så kan man med säkerhet säga att det är din guide. Man brukar också allt som oftast veta inom sig när det är ens guide som man har mött.  Det finns olika typer av andliga guider. Inom shamanismen och häxkonsten talar man bland annat om kraftdjur och totem.


Vad är det då för skillnad på kraftdjur och totem? Enligt mig så är det en ganska så stor skillnad. Kraftdjur är ett "djur" som kan komma och gå genom livet. Man kan ha flera olika kraftdjur vid en och samma tid. Kraftdjuren hjälper en genom svåra tider i livet och de hjälper också en om man genomför en meditation eller besöker andesidan. Hur vet man då vilket eller vilka djur man har? Man kan möta sitt kraftdjur genom drömmar. ledda meditationer och vanliga meditationer. Personligen så mötte jag mina genom en meditation och en resa ner till underjorden. Jag har ca 4 kraftdjur men man kan ha upp till ca 7 djur under en och samma tid.


Totemet är ett djur som stanna kvar hela livet ut, det är ett djur som förknippas med din själ och som har valt att fungera som en slags guide redan vid din födelse. Ditt totemdjur kan också välja att visa sig i människoform.


Nu kommer den intressanta delen, hur kommunicera andevärlden med dig? Jo de kommunicera genom drömmar, symboler och tankar. När det gäller just drömmar så kan de komma som personer som du känner, tycker om eller attraheras till eller kommer de som symboler som du känner dig dragen till. De väljer alltid personer eller symboler som gör att du förstår vad dem menar. Var dock medveten om att de nästan alltid talar i metaforer.



Presentation

Tidigare år

English

Fråga mig

15 besvarade frågor

Gästbok

Länkar

Sök i bloggen

Besöksstatistik

Omröstning

Vilken religion anser du att du tillhör?
 Ingen, är ateist
 Är inte riktigt säker
 Min egen
 Wicca
 Buddhism
 Hinduism
 Kristendom
 Islam
 Judendomen
 Nyhedendomen
 Shintoismen
 Gnosticism
 Min tro står inte med här

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards